HUURgarantie® helpt u om uw koophuis snel en veilig te verhuren

Het verhuren van uw woning brengt risico’s met zich mee. U wilt er zeker van zijn dat een huurder betrouwbaar is, en dat de huur volledig én op tijd betaald wordt. Nu en in de toekomst.

 

HUURgarantie® zorgt voor:

  • 100% huurbetaling, bemiddeling bij het vinden van betrouwbare huurders, screening van …

Lees hier verder!

huurgarantie-home-top-a

Verhuren begint met HUURDERScontrole®: voor de zekerheid

Woningbezitters die hun woning willen verhuren middels de Leegstandwet doen dit vaak uit financiële noodzaak. Vastgoedbeleggers willen vooral zoveel mogelijke baat hebben bij een vastgoedportefeuille. Vaak wordt er te weinig aandacht besteed aan de betrouwbaarheid van de huurder, een essentiële voorwaarde voor geslaagde verhuur. HUURDERScontrole® voert uitgebreide controles uit bij nieuwe huurders, nog voor de overeenkomst wordt getekend.

Lees hier verder!

huurgarantie-home-top-a

Financieel Vastgoed Beheer: meer rendement uit verhuur

Bent u in het bezit van een vastgoedportefeuille en verhuurt u panden? Dan kunt u overwegen om het financieel beheer hiervan uit te besteden. Om inkomsten te genereren is het immers belangrijk dat de huur volledig en op tijd wordt betaald. Nu en in de toekomst.

Kost het monitoren van ontvangst van huurbetalingen u ook vaak veel (negatieve) energie? Financieel Vastgoed Beheer neemt u het financieel beheer van uw vastgoed uit handen.

Lees hier verder!

huurgarantie-home-top-a