Partners

Het beste en meest objectieve oordeel over onze dienstverlening kunnen alleen onze relaties geven. Hieronder vindt u daarvan enkele voorbeelden:

Logo Leeghuis

“De voordelen van HUURgarantie® zijn evident en voor onze cliënten hét antwoord op al hun onzekerheden.”

“Wij raden onze opdrachtgevers dan ook ten zeerste aan om HUURgarantie® af te sluiten. Sommige hypotheekverstrekkers zullen dit ook als voorwaarde gaan stellen alvorens toestemming tot tijdelijke verhuur af te geven. De maandelijkse kosten die dit met zich mee brengt, staan in geen verhouding tot eventuele problemen en kosten, die hiermee voorkomen kunnen worden.”

Bron: Peter Edelaar & Etienne Kromhout, Leeghuis
Lees hier het gehele verhaal

Logo De Preventie Experts

“HUURgarantie® is het product waar de markt al lange tijd op zat te wachten en dat inmiddels door vele partijen wordt omarmd.”

“Voor De Preventie Experts heeft een bijzonder prettige samenwerking geleidt tot een innovatief product.”

Bron: Pieter IJfs, De Preventie Experts
Lees hier het gehele verhaal


Logo De Preventie Experts

“HUURgarantie® is een belangrijk onderdeel van de pro-actieve aanpak van
ABN AMRO.”

“De leegstandwet heeft voor veel klanten met dubbele woonlasten de mogelijkheid om een van de twee huizen te verhuren mogelijk gemaakt. De risico’s van verhuren zijn voor veel van deze klanten echter een drempel. Het nieuwe initiatief Huurgarantie® neemt die risico’s echt weg. Daarmee is Huurgarantie® een belangrijk onderdeel geworden van de pro-actieve aanpak van ABN AMRO, waarbij klanten met potentiële financiële problemen geholpen worden.”

Bron: Xander van Heeringen, Hoofd Productmarketing & Distributie Hypotheken ABN AMRO
www.abnamro.nl


Logo 2BeHome

“HUURgarantie® heeft zich in de praktijk bewezen en is echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.”

“2BeHome was een van de eerste verhuurbemiddelaars in Nederland die actief met HUURgarantie® aan de slag is gegaan. Wij zagen direct de toegevoegde waarde van goede screenings van huurders in combinatie met het garanderen van betalingen aan onze opdrachtgevers. Door het feit dat wij al in een vroeg stadium met HUURgarantie® zijn gaan werken, hebben wij ook enkele opstartperikelen ervaren en hebben wij intensief samengewerkt om de dienstverlening en het concept verder te verbeteren. HUURgarantie® heeft zich in de praktijk bewezen en is echt van toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Bron: Magdy Farag, Directeur 2BeHome Verhuurmakelaars
www.2behome.nl


Logo Garantiemakelaars

“Zo zijn wij én onze klanten verzekerd van de kwaliteit die wij nastreven.”

“De particuliere verhuur is een nog steeds groeiende markt, waar we bij Garantiemakelaars graag op inspelen. Recente jurisprudentie leidt echter tot waakzaamheid. Je wilt als makelaar niet verantwoordelijk zijn voor een “slechte” huurder. Daar biedt het concept van HUURgarantie® een ideale oplossing voor. Zo zijn wij én onze klanten verzekerd van de kwaliteit die wij nastreven. Dat de naam HUURgarantie® bovendien marketingtechnisch goed aansluit op onze vijf heldere consumentengaranties, is daarbij mooi meegenomen.”

Bron: Robert Haagsma, Commercieel Manager Garantiemakelaars
www.garantiemakelaars.nl


Logo Villaci

“Met HUURgarantie® kunnen wij onze klanten een concept aanbieden dat zorgt voor veilige verhuur, met daarnaast ook nog eens betalingszekerheid.”

“Wij helpen onze klanten bij het huren, verhuren, kopen of verkopen van woningen. Nu het in de huidige woningmarkt niet altijd eenvoudig is om woningen snel én tegen de juiste prijs te verkopen, kan verhuren onze klanten uitkomst bieden. Door een klant te helpen bij verhuur, zien wij dat wij deze klant ook vrijwel altijd helpen bij het verkopen van zijn woning. Met HUURgarantie® kunnen wij onze klanten een concept aanbieden dat zorgt voor veilige verhuur, met daarnaast ook nog eens betalingszekerheid. HUURgarantie® is daarom van toegevoegde waarde voor ons én onze klanten.”

Bron: Wendy Taal, Directeur Villaci Makelaardij
www.villaci.nl


Logo Financieel Fit

“Niet voor mijn klanten alleen, maar voor iedereen met dubbele woonlasten is HUURgarantie® dé oplossing.”

“Niet voor mijn klanten alleen, maar voor iedereen met dubbele woonlasten is HUURgarantie® dé oplossing. Helaas komt het nog steeds vaak voor dat ik voor mijn klanten een passende hypotheek heb geregeld, maar dat zij vervolgens getroffen worden door de crisis op de woningmarkt omdat zij hun oude woning niet verkocht krijgen. Als hun financieel adviseur kan ik hen gelukkig HUURgarantie® aanbieden. Gegarandeerd en zorgeloos verhuren en dat tegen een zeer redelijke prijs. Mijn klanten hebben hun nachtrust dus weer gevonden. Dat gun je toch iedereen in eenzelfde situatie!”

Bron: Richard de Graaf, Directeur Financieel Fit, Financieel Fit Wonen & Financieel Fit Scheiden
www.financieelfit.com


Logo HypotheekProf

“HUURgarantie® is voor iedereen een must die zijn of haar woning wil verhuren.”

“De insteek voor mijn klanten is meestal de hypotheek. Echter, elke zaak is anders en ik wil mijn klanten alles kunnen bieden om financiële rust en zekerheid te creëren. Zo kan het voorkomen dat mensen een nieuwe woning hebben gekocht en de oude woning niet verkocht krijgen of nog niet willen verkopen i.v.m. eventuele restschuld. Particulier verhuren doet men vaak zonder ervaring. Dat kan dus onrust geven. HUURgarantie® neemt alles uit handen en is hiervoor de ideale oplossing! Door deze oplossing kan iemand zich volledig focussen op de nieuwe woning. HUURgarantie® is niet alleen voor tijdelijke verhuur, maar ook zeker bij verhuur voor een langere periode interessant. Als het huis bijvoorbeeld “onder water staat”, kan verhuur voor langere tijd interessant zijn om zo op den duur wellicht geen schuld over te houden bij verkoop. HUURgarantie® is voor iedereen een must die zijn of haar woning wil verhuren.”

Bron: Derek Hengeveld, Directeur HypotheekProf
www.hypotheekprof.com